Veden ja kallioiden paratiisi: La Palman luonnonaltaat

Contenido

Toisinaan aarteista arvokkaimmat ovat luonnon luomia, kuten nämä veden ja kallioiden muodostamat luonnolliset "kylpylät", jotka tekevät La Palmasta vieläkin ainutlaatuisemman matkakohteen. 

Miksi vaivautua jonottamaan kylpylän ovella, kun La Palma tarjoaa upeat luonnolliset puitteet kylpijöille? Jos haluat irrottautua arjesta, rentoutua, virkistää mieltäsi, tyhjentää pääsi ja upottaa kehosi saaren rauhallisiin vesiin, suuntaa näiden luonnonaltaiden luokse. Ne ovat aitoja luonnon muodostamia vesi- ja kivirakenteisia kylpylöitä, joissa voi irrottautua kaikesta, jopa omasta itsestään. 

Contenido

La Isla Bonitan upeat luonnon muovaamat uima-altaat ovat syntyneet rannikon monimutkaisista maantieteellisistä muodoista. Näiden muotojen vuoksi pääsy merelle on joissakin kohdissa vaikeaa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö saaren rannoilla voisi uida, sillä monet rannoista ovat rauhallisia ja täydellisiä koko perheen kohteita. Jos kaipaat puhdasta vettä, jonka lämpötila on täydellinen, rentoutumista ja vedessä polskimista ilman aaltojen väistelyä, saaren pohjoisosassa lsijaitsee luonnonaltaita, joissa on kauniit turkoosit vedet ja joihin pääsee banaaniviljelmien reunustavaa tietä pitkin. Charco Azulin altaat ovat erittäin suosittuja sekä paikallisten että vierailijoiden keskuudessa, ja niiden yhteydessä on erittäin hyvät tilat (wc, suihku ja jopa hyppylauta, josta sekä nuoret että vanhat voivat nauttia) ja hierova suihku rentouttavaa niskahierontaa varten. Mitä muuta voisikaan toivoa? Oluttako? Paikalla on myös loistava rantabaari. 

Contenido

Saaren eteläosassa sijaitsevassa Fuencalientessa on kaunis ja valokuvauksellinen majakka. Siellä sijaitsevat luonnonaltaat ovat piilossa laavan keskellä oikealla ylhäällä suurella mustalla hiekkarannalla, joka tunnetaan myös nimellä Echentive. Altaiden vesi on kristallinkirkasta, ja ne sopivat täydellisesti uintiin kaikkina vuodenaikoina. 

Contenido

Jos olet saaren pohjoispuolella ja kehosi kaipaa rauhallisia vesiä ja rentoutumista kallioiden keskellä, kannattaa käydä La Fajanan kolmessa kristallinkirkkaassa altaassa. Niissä voit nauttia hyvästä säästä ja suojautua aalloilta, joiden voit kuulla törmäävän kivimuuriin, kun siirryt helposti altaasta toiseen. Tässä Barloventossa sijaitsevassa sopukassa on useita palveluita, kuten pysäköintialue, käymälät, suihkut ja ravintolat.