Surffaus El Hierrolla

Fuerteventuran kuuluisin surffauskohde

El Hierro sijaitsee Majanichon rannan vieressä Fuerteventuran pohjoisosassa, ja se on saaren kuuluisin surffauskohde. Se tunnetaan säännöllisistä aalloistaan ja upeista breikeistään, ja siitä on tullut yksi saaren suosituimmista surffauskohteista. Pääset sinne Corralejon keskustasta ja El Cotillosta maastoteitä pitkin tai Majanichosta Lajaresin kylään kulkevaa öljysoratietä pitkin. Auton voi pysäköidä rannan lähelle.

Nopeasti tuubaava aalto lähellä Majanichon rantaa

El Hierrossa on kahdentyyppisiä aaltoja, jotka murtuvat useiden metrien syvyydessä olevalla vulkaanisella riutalla. Vasemmalle murtuva nopea ja ontto aalto sopii hyvin surffitemppujen tekoon. Oikealle murtuvat aallot ovat lyhyempiä, mutta myös ne tuubaavat mahtavasti. Paras kausi täällä on syyskuusta toukokuuhun, ja silloin huomaa, miksi tämä kohde on niin suosittu. Mahtavimman surffauskokemuksen saat tällöin nousuveden aikana itä-, etelä-, kaakkois- ja lounaistuulella, kun aallot saapuvat pohjoisesta, koillisesta, luoteesta ja lännestä. Veteen kulkeminen ei ole vaikeaa, mutta surffauskenkien käyttöä suositellaan.

Localidad
Playa del Hierro

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045