Surffaa El Confitalilla

Euroopan parhaimmistoa oleva surffauskohde

El Confital sijaitsee Gran Canarian koillisosassa saaren pääkaupungissa Las Palmas de Gran Canarialla, ja se tunnetaan Euroopan parhaimpiin kuuluvan surffauskohteena. Sen pitkät oikealle murtuvat aallot ovat kokeneiden surffareiden mieleen. Kaupungista pääsee surffauspaikalle kävelytietä pitkin, joka on suosittu paikallisten ja vierailijoiden keskuudessa. Lisäksi surffauskohteeseen pääsee autolla. El Confitalilla on järjestetty maailmanluokan tapahtumia, kuten World Surf Leaguen (WSL) mestaruuskisojen karsintakilpailuja (WQS, World Qualifying Series) ja Red Bull Rival -kilpailuja. WSL muutti nimensä 2015, ja tätä ennen se tunnettiin nimellä Association of Surfing Professionals, ASP.

Tuubaavia aaltoja Gran Canarian pääkaupungissa

El Confitalilla aallot murtuvat oikealle tuliperäisellä riutalla, ja ne tuubaavat riutan pituudelta erittäin matalaan veteen. Droppi tapahtuu upeilta pystysuorilta aalloilta, ja lähdöt ovat voimakkaita. Olosuhteet tällä alueella ovat vakaat, mutta pääkausi on syyskuusta toukokuuhun. Parhaan surffauskokemuksen saat tällöin nousuveden aikana itä- tai koillistuulella, kun aallot saapuvat pohjoisesta, luoteesta tai lännestä. Veteen pääsee useasta kohdasta. Aallokon ollessa korkea on syytä noudattaa varovaisuutta, sillä aallot voivat työntää vedessä olijat kivikkoa kohti.

Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045