Surffaa Lloretilla

Tässä urbaanissa surffauskohteessa on upea tunnelma, ja se sijaitsee lähellä Las Canterasin rantaa.

Lloret sijaitsee Gran Canarian koillisrannikolla lähellä Las Palmas de Gran Canarian kaupunkia, ja sieltä pääsee rannalle kävelykatua pitkin. Helppopääsyinen surffauskohde on suosittu paikallisten keskuudessa. Alueella on muutenkin sporttinen tunnelma, sillä siellä on mahdollista harrastaa myös SUP-lautailua ja vatsalautailua. Lähellä on ostoskeskus, useita ravintoloita ja yllin kyllin pysäköintitilaa.

Gran Canarian parhaisiin kuuluvat oikealle surffattavat aallot

Lloretin aallot murtuvat tuliperäisellä kalliopohjalla, jota pidetään Gran Canarian parhaimpiin kuuluvana breikkinä. Aallot ovat keskipituisia ja korkeita, ja ne murtuvat useassa kohtaa. Ne voivat myös murtua oikealle oikeissa olosuhteissa. Lloretilla surffausolosuhteet ovat otollisimmat lokakuun ja toukokuun välillä laskuveden aikana etelä-, kaakkois- lounais- tai etelätuulella, kun aallot saapuvat pohjoisesta, koillisesta, luoteesta tai lännestä. Veteen pääsee rantakivien välistä pienestä poukamasta, jossa on pikkukiviä. Jos aallokko on korkeaa, odota, että aaltosarja menee ohi, koska tällaisina päivä virtaus työntää vedessä olijoita aallonmurtajaa kohti.

Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045