Surffaa vasemmalle murtuvilla aalloilla San Juanilla

Surffauskohde rannalla, joka sijaitsee lähellä Caleta de Famaraa

Tämä luoteisella Lanzarotella sijaitseva ranta löytyy upealta paikalta, ja se tarjoaa saaren parhaimpiin kuuluvat vasemmalle surffattavat aallot. Niinpä siellä onkin järjestetty yksi World Surf Leaguen (WSL) mestaruuskisojen karsintakilpailuista (WQS, World Qualifying Series) sekä paikallisia mestaruuskilpailuja. WSL muutti nimensä 2015, ja tätä ennen se tunnettiin nimellä Association of Surfing Professionals, ASP. Rannalle pääsee läheisestä Caleta de Famaran kylästä maastotietä pitkin. Pieneltä kiviseltä hiekkarannalta on näkymä La Graciosaan ja Famaran kallioille.

Lanzaroten parhaisiin kuuluvat vasemmalle surffattavat aallot

San Juanin vasemmalle surffattavat aallot murtuvat tuliperäisellä riutalla. Aallot ovat pitkiä ja pystysuoria, ja ne muodostavat reunamia eri kohdissa. Autot voidaan pysäköidä alle 100 metrin päähän San Juanilta, ja veteen mennään rannalta. Uimamatka aalloille on kuitenkin pitkä. Alueella on vakaat olosuhteet, ja pääsurffauskausi on syyskuusta toukokuuhun. Parhaan surffauskokemuksen saat tällöin etelä-, kaakkois- ja itätuulella laskuveden aikana.

Localidad
Famara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045