Surffauskohteet El Quemaolla

Nappaa aaltoja La Santaa vastapäätä maailman parhaisiin kuuluvassa spotissa

Lanzaroten saaren luoteisosassa sijaitseva El Quemao on maailman parhaimpiin kuuluva surffauskohde. Tällä La Santan kalastajakylää vastapäätä olevalla rannalla on voimakkaita aaltoja ja täydellisiä tuubeja päivinä, jolloin perusmaininki tulee ulkoa. La Santan kylässä on hyvät majoituspalvelut sekä ravintoloita, surffauskouluja ja kauppoja, jotka vuokraavat ja myyvät urheiluvarusteita.

Kokeneille surffaajille sopiva kohde Lanzarotella

El Quemaon aallot muodostavat useita syviä ja nopeita tuubeja, jotka sopivat täydellisesti kokeneille surffaajille. Täällä pääset nousemaan pystysuoran aallon harjalle. El Quemao on kuuluisa vasemmalle murtuvista aalloistaan, mutta siellä on myös oikealle surffattavia onttoja ja nopeita aaltoja. Olosuhteet El Quemaolla ovat otollisimmat lokakuusta maaliskuuhun. Parhaan surffauskokemuksen saat, kun vuorovesi on korkeimmillaan etelä- tai kaakkoistuulella ja aallot saapuvat pohjoisesta. La Santan kylän laiturilta pääsee helposti veteen ja sieltä pois.

Parking
Restaurant
Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045