Surffaa La izquierda de Las Palmerasilla

Kansainvälisesti arvostettu surffauskohde Teneriffalla

Eteläisellä Teneriffalla suuressa Playa de Las Américasin matkailukohteessa sijaitseva La izquierda de Las Palmeras on saaren kuuluisin surffauskohde. Sen suosio perustuu sen upeisiin aaltoihin ja erinomaiseen sijaintiin Teneriffan suurimpiin kuuluvassa matkailukohteessa. Alueella on hengenpelastajia, ja siellä voi harrastaa surffausta, vatsalautailua ja SUP-melontaa (stand up paddle). Siellä on myös suihkuja, ja rantakadun varrella on ravintoloita sekä pysäköintimahdollisuus. Tässä monipuoliset palvelut tarjoavassa kohteessa onkin järjestetty maailmanluokan tapahtumia, kuten World Surf Leaguen (WSL) mestaruuskisojen osakarsintakilpailu (WQS, World Qualifying Series). WSL muutti nimensä 2015, ja tätä ennen se tunnettiin nimellä Association of Surfing Professionals, ASP.

Vasemmalle surffattavia tuubeja Playa de Las Américasilla

La izquierda de Las Palmerasin (Spanish Left) breikki muodostuu tuliperäisestä pohja-alueesta, ja se tunnetaan pitkästä aallostaan, joka murtuu useassa kohtaa. Aallossa on kriittinen lähtö ja pystysuora seinämä, ja se etenee erittäin nopeaksi tuubiksi lähellä rantaa. Olosuhteet surffaukselle ovat parhaat loka-maaliskuussa nousuveden aikana pohjois-, koillis- ja luoteistuulella, kun aallot tulevat lännestä, lounaasta ja kaakosta. Tällöin voit nauttia 1–3 metrin korkuisista aalloista. Pienet aallot sopivat keskitason surffareille, mutta suuremmat aallot ovat haastavampia. Muistathan käyttää sukelluskenkiä nousuveden aikana.

Parking
Restaurant
Localidad
Playa de las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
1
259
13
262
10045