Surffaus Iguestella

Teneriffan parhaimpiin kuuluvat vasemmalle surffattavat aallot

Tämä Teneriffan koillisosassa lähellä Igueste de San Andrésin kylää sijaitseva kohde tarjoaa upeat vasemmalle surffattavat aallot. Surffaajat voivat valita eri osuuksia kykyjensä mukaan ilman, että heidän tarvitse surffata pääbreikkiä. Iguesten surffauskohde sopiikin kaikentasoisille surffaajille. Kohde sijaitsee pikkukivirannalla, jolle voit pysäköidä ongelmitta.

Surffitemppuja Igueste de San Andrésin pitkillä aalloilla

Iguesten breikki ja vasemmalle murtuva aalto ovat syystä tunnettuja. Tuliperäiselle riuttabreikille muodostuvan pitkän aallon suuret seinämät kutsuvat tekemään vaikeita temppuja ja surffaamaan nopeasti. Parhaimmillaan se muodostaa upeita onttoja tuubeja. Olosuhteet ovat vakaimmat syyskuusta toukokuuhun. Parhaan surffauskokemuksen saat laskuveden aikana luoteis-, länsi-, lounais- ja etelätuulella, kun aallot tulevat pohjoisesta, koillisesta ja idästä.

Parking
Restaurant
Localidad
Igueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
1
259
13
262
10045