Leijalautaile Flag-rannalla

Täydellinen ranta aloitteleville leijalautailijoille
Flag Beachin leijalautailukohde sijaitsee Corralejon kaupungissa Fuerteventuran koillisosassa. Ranta löytyy suojellulta alueelta pientä Lobosin saarta vastapäätä, ja se sopii täydellisesti kaikentasoisille leijalautailijoille. Tällä alueella aallot murtuvat molempiin suuntiin, ja niinpä se on täydellinen valinta kaikille lajin harrastajille kokemustasosta riippumatta. Flag Beach -rannalla veteen kulku on helppoa myös aloitteleville leijalautailijoille.
Osallistu leijalautailukurssilla Fuerteventuralla
Flag Beach -rannalla tuulet puhaltavat vakaammin kevät- ja kesäkuukausina. Olosuhteet leijalautailuun ovat otollisimmillaan, kun tuuli puhaltaa pohjoiseen, luoteeseen tai koilliseen – vuorovesistä riippumatta. Corralejon matkailukohteessa sijaitsevan rannan lähellä on saatavilla monipuolisia matkailupalveluja. Niihin lukeutuvat erikoispalvelut urheilun ystäville, leijalautailukoulut sekä liikkeet, jotka myyvät ja vuokraavat välineitä. Pääset Flag Beach -rannalle kulkemalla FV-2- ja FV-1-teitä pitkin Corralejoon. Flag Beach -rannalla on hiekkapohja.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045