Leijalautailu Sotaventon rannalla

Kaikille sopiva leijalautailukohde Costa Calman vieressä

Playa de Sotaventon leijalautailukohde sijaitsee Fuerteventuran kaakkoisosassa erittäin lähellä Costa Calmaa. Tämä suuri leijalautailualue sopii kaikentasoisille lajin harrastajille. Play de Sotaventon rannalla on erinomaiset tuuliolosuhteet, ja se tarjoaa monipuolisia palveluja, kuten välinevuokrausta ja -myyntiä. Se kuuluukin Fuerteventuran suosituimpiin leijalautailukohteisiin.

PWA-maailmancupin osakilpailun näyttämö

Tämä kohde on erittäin suosittu, sillä siellä järjestetään joka vuosi kansainvälisen ammattipurjelautailijoiden yhdistyksen PWA:n (Professional Windsurfing Association) maailmancupin osakilpailu, jossa lajeina ovat purjelautailu ja leijalautailu. Sotaventon ranta tarjoaa parhaat olosuhteet leijalautailuun keväisin ja kesäisin, kun tuulet puhaltavat vakaammin ja voimakkaammin. Tällöin ne voivat puhaltaa koilliseen 50 solmun voimalla. Aallot murtuvat erittäin lähellä rantaa, mutta veteen meno on tästä huolimatta helppoa kaikentasoisille leijalautailijoille.

Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045