Leijalautaile Salinas de Pozon rannalla

Leijalautaile pitkillä aalloilla

Salinas de Pozon leijalautailukohde sijaitsee Gran Canarian kaakkoisrannikolla Santa Lucíassa. Salinas de Pozo sopii erinomaisesti aloitteleville aaltosurffaajille, sillä sen pitkät aallot muodostavat seinämiä ja murtuvat useassa kohtaa. Tällä tuulisella surffaajien suosimalla alueella on upea tunnelma. Olosuhteet leijalautailuun ovat parhaat huhti-syyskuussa, jolloin tuulet puhaltavat vakaammin ja voimakkaammin.

Täydelliset tuulet kokeneille leijalautailijoille

Salinas de Pozon kohdetta suositellaan keskitason harrastajille ja kokeneemmille. Olosuhteet leijalautailulle ovat otollisimmat pohjois- ja koillistuulella, kun tuuli puhaltaa rannan suuntaan. Veteen on kuljettava varoen, sillä aallot murtuvat voimalla kallioiselle rannalle. Parhaan leijalautailukokemuksen saat Salinas de Pozolla laskuveden aikana. Merenpohja on muodostunut jähmettyneestä laavakivestä.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045