Leijalautailu Jinamarin rannalla

Täydellinen ranta kaikille leijalautailijoille

Jinamarin leijalautailukohde sijaitsee Las Palmasissa Gran Canarian koillisrannikolla. Se sopii erinomaisesti aaltosurffaukseen, ja sen tuuliolosuhteet ja mahtava breikki kuuluvatkin saaren parhaimpiin. Tämä kohde sopii kaikille leijalautailijoille, mutta suurilla aallonmurtajan takana sijaitsevilla aalloilla surffaamista suositellaan vain kokeneille lautailijoille. Päivinä, jolloin alueella esiintyy kovia virtauksia on syytä olla erityisen varovainen, jotta et ajaudu kivikkoiselle rannalle.

Onttoja ja voimakkaita aaltoja Gran Canarialla

Jinamar on varman luotettava kohde, ja siellä voi harrastaa leijalautailua ympäri vuoden. Tuuli- ja aalto-olosuhteet ovat kuitenkin otollisimmat kesällä ja erityisesti laskuveden aikana. Hiekkapohjalla on muutamia lohkareita, ja voimakkaat aallot murtuvat molempiin suuntiin muodostaen tuubeja joissain kohdissa. Läheisestä ostoskeskuksesta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut.

Localidad
Jinama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045