Leijalautailu Famaran rannalla

Leijalautailukohde kaikentasoisille lautailijoille Lanzarotella

Lanzaroten paras leijalautailukohde sijaitsee saaren luoteisosassa Famaran rannalla Teguisen lähellä. Se sopii kaikentasoisille leijalautailijoille, ja se tarjoaa mahtavat tuuliolosuhteet ja monia upeita breikkejä. Helppopääsyinen ranta löytyy Famaran kallioiden alapuolelta. Lisäksi läheisessä Caleta de Famaran kalastajakylässä on kaikki tarvittavat leijalautailupalvelut. Siellä on esimerkiksi leijalautailukouluja, jotka järjestävät leirejä, leijalautailuvälineiden korjauspalveluja sekä leijalautailuvälineitä myyviä kauppoja.

Täydellinen leijalautailukohde kokeneemmille lautailijoille

Famaran ranta sopii täydellisesti aalloilla ratsastukseen. Aallot murtuvat täällä useassa kohtaa, ja ne ovat voimakkaita kauempana rannasta. Aallot murtuvat hiekkarannan edustalla (beach break), ja tuuliolosuhteet ovat parhaat koillis- ja pohjoistuulella, kun tuuli puhaltaa sivulta rannan suuntaan (side-on-shore). Alueella voi harrastaa leijalautailua ympärivuotisesti, mutta otollisimmat olosuhteet ovat touko-syyskuussa, kun tuulet ovat vakaammat. Alueella kannattaa leijalautailla laskuveden- tai lasku- ja nousuveden puolivälissä.

Localidad
Famara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045