Leijalautailu Jameos del Agualla

Jopa kolmen metrin korkuisia aaltoja Lanzarotella

Jameos del Aguan leijalautailukohde sijaitsee pohjoisella Lanzarotella upeiden tuliperäisten maisemien keskellä. Tätä kohdetta suositellaan vain kokeneille leijalautailijoille. Siellä voi harrastaa leijalautailua ympäri vuoden, mutta tuuli- ja aalto-olosuhteet ovat otollisimmat keväällä ja kesällä. Tuulet puhaltavat tässä kohteessa koilliseen muodostaen pitkän ja nopean vasemmalle murtuvan aallon, joka on ontto jossain kohdissa ja joka voi kasvaa jopa kolmemetriseksi.

Leijalautailukohde kokeneemmille lautailijoille

Tähän kohteeseen kulkeminen sekä veteen siirtyminen ja sieltä poistuminen voi olla hankalaa erityisesti nousuveden aikana, ja näin ollen tätä rantaa suositellaan vain kokeneemmille leijalautailijoille. Ranta sijaitsee aivan Jameos del Aguan matkailukeskuksen vieressä. Voit pysäköidä keskuksen pysäköintialueelle, jos tie, jota pitkin rannalle pääsee suoraan, on suljettu.

Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045