UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä
/

Luonnonterveyskylpylä

ULKOILMATERASSILLA…

Kanariansaarilla voit virkistyä kauttaaltaan ainutlaatuisissa olosuhteissa. Monien hyvinvointikeskusten lisäksi saarilla on neljä luonnossa sijaitsevaa hoitopaikkaa, jotka tekevät niistä todellisen luonnonterveyskylpylän: vettä, raikasta ilmaa, aurinkoa ja hiekkaa.

Saarten rehevä luonto ja pitkä hyvinvointimatkailukokemus takaavat sen, että voit sekä rentoutua että nauttia unohtumattomasta lomasta. Hemmottele itseäsi saarten luonnolla tai parhaiden ammattilaisen hoivassa.
Olet varmasti sen arvoinen.

MERI

L'eau marine, en particulier celle de l'Atlantique, contient 89 éléments présents dans notre organisme, en plus des vitamines et des micro-organismes qui libèrent des substances antimicrobiennes et hormonales que la peau peut absorber pour en bénéficier. Se baigner dans la mer améliore les problèmes cutanés comme l'acné, la dermatite et les blessures, aide à éliminer les toxines et aussi à se détendre.

RAIKAS ILMA

Puhtaat pasaatituulet virkistävät sekä kehoasi että mieltäsi. Kanariansaarille puhaltava merituuli tuo mukanaan mineraalisuoloja ja negatiivisia ioneja, joilla on rentouttavia ja kuona-aineita poistavia vaikutuksia. Sen vuoksi pasaatituulet helpottavat hengityselimistön toimintaa ja ravitsevat ihoa kosteuttaen sen syvältä.

AURINKO

Vuoden ympäri saarilla paistava aurinko auttaa elimistöämme valmistamaan luonnollisesti D-vitamiinia. Tätä vitamiinia tarvitaan kalsiumin imemiseen ja erilaisten sairauksien, kuten luukadon, kohonneen verenpaineen ja lihaskipujen, ehkäisyyn. Lisäksi aurinko stimuloi endorfiinien erittymistä. Ne ovat aivojen välittäjäaineita, jotka antavat meille hyvänolon tunteen.

HIEKKA

Hiero itseäsi hiekalla samalla kun rentoudut meren aaltojen liplatuksessa. Rantahiekka sisältää runsaasti meriveden hyödyllisiä ainesosia. Se onkin yksi hoidoista, joita käytetään useimmin monissa hyvinvointikeskuksissa. Lämmin hiekka auttaa hoitamaan reumasairauksia, niveltulehduksia ja hermoperäisiä kipuja. Se on myös erinomainen luonnollinen kuorinta-aine sekä paras maaperä kävelyyn ja jalkojen voimistamiseen.

/
Hyvinvointikeskukset
Kanariansaarilla on monia hyvinvointikeskuksia, joiden ammattilaiset tarjoavat uusimpia hoitoinnovaatioita. Suurin osa näistä keskuksista hyödyntää hoidoissaan teknisempien hoitomuotojen lisäksi saarten kaikkia luonnonvaroja.
Katso keskukset
Kanariansaarten hyvinvointikeskuksissa
tarjotaan esimerkiksi
seuraavia suosittuja hoitomuotoja:

Talassoterapia

Hoitomuodossa hyödynnetään meren erilaisia ainesosia yhdessä tai erikseen käyttämällä vettä, levää, savea ja muita merestä saatuja ainesosia. Talassoterapiakeskukset keräävät veden läheltä rantaviivaa. Sterilonnin ja lämmityksen jälkeen merivettä käytetään kylvyissä, suihkuissa tai painesuihkuissa.

Viiniterapia

Viiniterapia on hyvin tehokas hoitomuoto ihon puhdistukseen. Kun viiniä sivellään iholle, se stimuloi verenkiertoa, hoikentaa vatsanympärystä ja kiinteyttää lihaksia. Hoidon aikana iholle sivellään rypäleiden mehua tai suoraan viiniä.

Maalämpöterapia

Kanariansaaren vulkaanisessa maaperässä on paljon kuumia lähteitä, jotka sisältävät mineraaleja ja kivennäisaineita. Maalämpöterapia onkin yksi kaikkein suosituimmista hoitomuodoista. Kun kuumien lähteiden savea sivellään suoraan ihoon, se kirkastaa ihoa sekä vahvistaa luustoa ja lihaksia.

Aloeterapia

Saarten ilmasto sopii hyvin aloe veran kasvattamiseen. Tämä kasvi sisältää monia ihoa hoitavia ainesosia. Vartalo puhdistetaan (peeling) ensin virkistävillä aloe vera -kääreillä, ja rentoutetaan sitten hieronnalla.