Charco Azul El Hierrolla

Luonnonallas, joka olisi voinut olla César Manriquen suunnittelema

Charco Azul (“Sininen allas”) ei ole kuuluisan kanarialaistaitelijan César Manriquen suunnittelema allas, vaan se on itsessään upea taideteos. El Hierrolla sijaitseva Charco Azul kuuluu epäilemättä Kanariansaarten upeimpiin uimapaikkoihin. Tämä laavavirtojen muovaama alue turkooseine luonnonaltaineen ei ole ainoastaan täydellinen uimapaikka. Se on myös suojassa villiltä avomereltä, jonka vaahtoavat aallot murtuvat jylhiä rantakallioita vasten.

Helppopääsyinen allas tuliperäisellä alueella

Tämä El Golfon upeassa laaksossa sijaitseva jylhää rannikkoa mukaileva allas on erinomainen esimerkki siitä, mitä laavavirroista voi syntyä. Altaalle pääsee helposti jalan, ja sen kruunaa tuliperäisestä basalttikivestä muodostunut luonnonkaari. Lisäksi altaan yhteydessä on puinen aurinkoterassi ja hyppyalueet uskaliaammille vieraille. Näissä vesissä rentoudut ja virkistyt. Vaikka tämä paikka ei olekaan Manriquen kaltaisen kuuluisan taitelijan käsialaa, se tarjoaa jotain, joka on usein vielä parempaa – luonnon oman taideteoksen.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
HLBTI
Localidad
Frontera
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045