Charco de los Sargos

Suuri luonnonallas El Golfon alueella

El Charco de los Sargos -allas on yhdessä El Charco de La Maceta ja Charco Azul -altaiden kanssa suosituimpia uintipaikkoja Fronteran kunnan El Golfon alueella. Sen omalaatuinen muoto johtuu korkeasta kalliosta, johon meren aallot ovat kuluttaneet erilaisia ​​uimapaikkoja. Vulkaaninen luontomaisema luo ihanteellisen ilmapiirin viettää päivä erilaisella rannalla.

Kapea polku kalliolla…

Muutamassa minuutissa kalliota laskeuduttua saavutaan tälle paikallisten suosimalle alueelle. Rannan ilmansuunta takaa hyvän sään käytännössä ympäri vuoden ja yhden parhaista auringonlaskuista koko Kanarian saaristossa. Hyvin hoidetun virkistysalueen lisäksi täältä löytyy useita ravintoloita, joissa voi maistella suosittua El Hierron saaren gastronomiaa.

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Las Puntas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045