Charco Manso

Vulkaaninen allas suojassa meren aalloilta

El Charco Manso on basalttivirtojen muokkaama maaginen paikka, jossa luonto on luonut luolia, kaaria ja uimapaikkoja. Echedon kylästä rannikolle johtavaa mutkaista tietä jonkin aikaa matkattua silmien eteen avautuu valtava luonnonallas, joka on ihanteellinen lepopaikka. Ympärillä olevat kalliot luovat rauhallisen tyynivetisen ympäristön, joka soveltuu uimapaikaksi kaiken ikäisille.

Koskematonta luontoa

Merenpohjan ystävät nauttivat uimisesta näissä vesissä, sillä syvimmillä alueilla pohjakivillä asustavat lukuisat lajit, joita voi tarkkailla tavanomaisilla sukelluslaseilla. Täältä löytyy auringonottoon soveltuvia paikkoja ja portaita, jotka helpottavat alueella kulkua, sekä iso pysäköintialue ja pieni kahvio. Tämä rannikko, vaikkakin karu, innostaa vaeltamaan ja tutustumaan sen eri kolkkiin.

Parking
Solarium
Kids zone
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Echedo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045