Embarcadero del Faro de Orchilla

Mukava pulahdus Mar de las Calmas -rannalla

Orchillan majakan läheisyydestä löytyy perinteinen kivilaituri, joka on säilynyt muistona entisaikojen merenkulusta, jolloin majakka rakennettiin. Nykyään täältä Mar de las Calmas -rannikon pohjoispäästä löytyy miellyttävä syrjäinen uimapaikka. Tämä kaukana sivilisaatiosta oleva paikka sijaitsee Espanjan lounaisimmassa kohdassa. Orchillan majakalla oli suuri arvo muinaisessa kartografiassa, koska nollameridiaani sijaitsi täällä. Se on El Hierron tärkein historiallinen rakennus.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045