La Maceta

Täydellinen luonnonallas kaikenikäisille pohjoisella El Hierrolla

Jos etsit El Hierrolta perheystävällistä luonnonsuojelukohdetta, jossa voit uida, rentoutua ja lekotella auringossa, tässäpä oiva vaihtoehto. La Macetan luonnonallasalue El Golfon laaksossa tarjoaa aurinkoa, laavamaisemia ja meren kauneutta. Se antaa uuden määritelmän viehättävyydelle ja seesteisyydelle. Nämä saaren pohjoisosassa sijaitsevat erikokoiset altaat ovat suojassa aalloilta, ja niistä on tullut saarella vertailukohta laadukkaalle uintipaikalle, jossa voit rentoutua täysin siemauksin.

El Golfon pääuimapaikka

Nämä luonnonaltaat sopivat täydellisesti koko perheelle, ja ne ovat suojassa avomeren hurjilta aalloilta ja tyrskyiltä. Lisäksi altaille pääsee helposti autolla, ja niiden lähellä on tilava pysäköintialue. Altaiden yhteydessä on metallikaiteet, suuri auringonottoalue ja veteen johtavat askelmat. La Maceta onkin syystä El Golfon suosituin uintialue. Tervetuloa vierailulle.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045