Pozo de Las Calcosas

Viehättävä kylä ja luonnonaltaat El Hierron pohjoisosassa

Tämä pieni kylä sijaitsee El Hierrolla, joka on Kanariansaarten pienin saari. Kylä on ehkä El Hierron kylistä omaperäisin, sillä siellä on vanhojen tuliperäisestä kivestä rakennettujen olkikattoisten talojen lisäksi viehättäviä luonnonaltaita, joissa voit käydä pulahtamassa. Tarjolla on yksi pieni ja yksi suuri allas, ja ne ovat osittain suojassa Atlantin valtamereltä. Voit myös uida meressä, kun aallot eivät ole korkeita. Tässäpä enemmän kuin tarpeeksi syitä tutustua tähän El Mocanalin alueeseen, joka kuuluu El Hierron pääkaupunkiin Valverdeen.

Rauhaa ja perinteitä kierrätetyn Neptunuksen silmien alla

Kalastajat rakensivat paikalliset talot kesäkäyttöä varten. Pääset autolla kallion laelle asti, josta löydät kaksi ravintolaa. Kylään taas pääset lyhyttä ja miellyttävää kävelyreittiä pitkin, jonka varrella eteesi avautuvat mutkitteleva rantaviiva ja ihanat merimaisemat. Suuressa osassa polkuja on "luonnollinen laatoitus", joka koostuu pienistä kivistä, joita aallot ovat siloittaneet vuosisatojen ajan. Lisäksi löydät aivan uimapaikan vierestä mielenkiintoisen patsaan, joka osoittaa kunnioitusta Neptunukselle. Vuonna 2007 pystytetty patsas on tehty kierrätysmateriaaleista. Tämä paikka jos mikä olisi jumalten mieleen.

Solarium
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
El Mocanal
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045