Tacorón

Rentouttavia kylpyjä ja vulkaanisia maisemia El Hierrolla

Tacorón -allas on oikea helmi ja paikalle pääsy on helppoa. La Restingan rannikkokylä sijaitsee El Hierron eteläkärkeen johtavan tien varrella sen käännyttyä oikealle. Ehdottomasti vierailun arvoisille luonnonaltaille johtaa lyhyt polku. Täällä voi nauttia tyynestä merestä keskellä Atlanttia ympäri vuoden. Tästä syystä tätä valtameren osaa kutsutaankin nimellä Mar de las Calmas. Tällä unohtumattomalla alueella sekoittuvat merensinen eri sävyt vulkaanisen mustan kanssa.

Hammok sunshade
Parking
Solarium
WC
Solo en verano
Rauhalliset vedet
Lemmikkiystävällinen
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
7
9
262
10045