Charco San Lorenzo

Erinomainen luonnon uima-allas Gran Canarian pohjoisosassa
Gran Canarian pohjoisrannikolta löytyy runsaasti luonnon uima-altaita, joissa voi uida, mutta Moyassa sijaitsevat San Lorenzon altaat hakevat vertaistaan. Tarjolla on kaksi suurta luonnonallasta, joissa voit uida merellisessä ja samalla suojaisassa ja turvallisessa ympäristössä. Altaiden lähellä on ravintoloita ja palveluja, ja ne ovat päärantatien vieressä. Lisäksi altaiden pohjissa on hiekkaisia kohtia, mikä on harvinaista pohjoisrannikon altaissa.
Luonnonallas lähellä moottoritietä ja Moyan mukavuuksia
San Lorenzon luonnonaltaiden yhteydessä on hiekkaa, mikä on lasten mieleen. Lisäksi tässä perheystävällisessä kohteessa on suihkut ja pukuhuoneet, kylpyhuoneet, portaat, pysäköintialue sekä kalaravintoloita. Täällä vietät mukavan päivän merellisissä tunnelmissa. .Suurempi allas on 75 metriä pitkä ja 45 metriä leveä. Se on muutamissa kohdissa tarpeeksi syvä, joten voit sukeltaa suoraan kristallinkirkkaaseen veteen. Tässä unohtumattomassa ja rauhaisassa paikassa kuulet korkeintaan iloista polskuttelua.
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Oleaje fuerte
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
2
9
262
10045