El Agujero

Piilotettu aarre

Nämä Gáldarin kunnassa sijaitsevat luonnonaltaat ovat viehättäviä rauhan tyyssijoja, joilla voi levätä paikallisen väestön seassa. Tämä saareen piilotettu aarre kätkee suolaisen veden luonnonaltaita. Paratiisimainen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden pulikoida perheen kanssa eri syvyyksissä selkeästi määritellyillä ja turvallisilla alueilla.

Koskematon kolkka

Koko rannikko on luonnonmukainen, eikä sillä juurikaan törmää turisteihin. Paikka on erinomainen pulahdukselle ja rauhalliselle kävelylle rantakadulla. Lähellä El Agujeron kylää sijaitsee Frontón, jossa järjestetään tunnettu Frontón King -kilpailu. Se on Bodyboarding World Tourin arvostetuin ammattimainen vatsalautailumittelö, ja alueen aallot tarjoavat yhden maailman parhaista paikoista tähän urheiluun.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
2
9
262
10045