Las Salinas de Agaete

Luonnon uima-altaita ja laavakanavia – täydellinen koko perheen loma

Las Salinas de Agaete on kuin keskiaikainen linnoitus. Tosin se on täynnä ihanaa merivettä. Tähän Gran Canarian luoteisosassa sijaitsevaan allaskokonaisuuteen kuuluu kolme luonnon uima-allasta. Allaskokonaisuus on suojassa avomereltä, ja se muistuttaa linnaa muurinsakaroilta näyttävien suojapylväidensä ansiosta. Altaiden välillä on tuliperäisestä kivestä muodostuneita kanavia. Altailta on myös upea näkymä saaren jylhälle luoteisrannikolle, ja ne ovatkin täydellisiä uimapaikkoja.

Lähellä satamaa ja ikonista kaupunkia

Altaiden yhteydessä on auringonottoalueita ja alueita, joilla voi sukeltaa. Altaille on helppoa kulkea Agaetesta ja Puerto de las Nievesin satamasta, jossa on kuuluisia kalaravintoloita. Satamasta on lisäksi lauttayhteys Teneriffalle. Voit kävellä altaille satamasta tai saapua ajaen ja pysäköidä altaiden välittömään läheisyyteen. Altaiden vieressä on myös viehättävä vehreä palmutarha ja maatila. Lisäksi Agaeten kaupungista, jolla on maineikas ja pitkä historia, on viiden minuutin ajomatka tälle linnalle, joka on tehty hiekan sijaan lempeästä merivedestä.

Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Agaete
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
2
9
262
10045