Los Charcones de Gran Canaria

Unohtumaton luonnonallas Gran Canarialla

Tämä Arucasin kunnassa pohjoisella Gran Canarialla sijaitseva kaunis kaksoisallas on paljon suurempi kuin miltä se näyttää altaalle vievän kävelypolun alkupäässä. Täällä vieraat voivat uida rauhaisassa vedessä aivan Atlantin valtameren vieressä. Ylhäältä katsottuna alue näyttää henkilöltä, jonka jumalat ovat kaivertaneet kallioon.

Suuri luonnonallas pohjoisella Gran Canarialla

Tämä luonnon uima-allas sijaitsee lähellä päätietä ja useita kaupunkeja. Saatavilla on pysäköinti ja täydet palvelut, kuten auringonottoterasseja, ravintoloita ja useita WC-tiloja. Ulompi kallioseinämä on upea kävelypaikka laskuveden aikana, ja tällöin voit ihailla siellä pieniä altaita ja poukamia. Laaja kalliolaitama suojaa allasta Atlantin valtameren vyöryviltä aalloilta. Alue muistuttaa muodoltaan hämmästyttävän paljon ihmistä, ja voit melkein kuulla, kuinka se kutsuu sinut vierailulle.

Environment
Kaupunki
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Aguas tranquilas
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
2
9
262
10045