La Fajana

Kolme viehättävää luonnonallasta La Palman pohjoisosassa

Kanariansaarilla on monia kauniita luonnonaltaita, mutta sellaisia altaita, jotka ovat aivan vierekkäin, on harvassa. Yksi tällaisista luonnonallaskokonaisuuksista on La Fajana, joka sijaitsee Barloventossa La Palman koillisrannikolla. La Fajana koostuu kolmesta altaasta, joita ympäröivät polut. Altaat ovat suojassa meren aalloilta, ja niinpä voit liikkua vaivatta niiden välillä ja uida kristallinkirkkaassa vedessä.

Ui, syö hyvin ja rentoudu upeassa lomakohteessa La Palmalla

Nämä helppopääsyiset luonnonaltaat saavat vetensä merestä, ja niiden yhteydessä on pysäköintialue, auringonottoalueita ja ravintoloita. La Fajanassa voi olla vilkasta tiettyinä päivinä, ja portaita ei suositella vieraille, joilla on liikkumavaikeuksia. La Fajana on tästä huolimatta mukava koko perheen uimapaikka, jossa voit nauttia meren läheisyydestä ja samalla välttää avomeren vaarat. Liiku vaivatta altaasta toiseen ja vietä ihana päivä tässä kauniissa La Palman nurkkauksessa. Mikä unohtumaton kokemus.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
5
9
262
10045