La Palman Charco Azul -luonnonaltaat

Parhaat luonnonaltaat La Palmalla

La Palman Charco Azul tarjoaa asiakkaille erilaisen ja ainutlaatuisen tavan nauttia merestä. Luonnonallas on kasvattanut suosiotaan hiljattain päättyneiden kunnostustöiden ansiosta, ja 2013 sen uusille palveluille myönnettiin kansainvälinen palkinto. Allas sijaitsee saaren pohjoisosan kauneimpiin kuuluvalla San Andrés y Saucesin alueella, ja se tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Voit viettää päivän perheen kanssa meressä uiden ja auringossa loikoillen. Kauniin kontrastin tälle kaikelle luo läheinen rehevä ja ikivanha laurisilvametsä, jolla on alueelle suuri merkitys.

Ecoplaya-sertifikaatilla palkittu luonnonallas, joka tarjoaa erinomaiset palvelut

Tästä puhtaasta ja siististä uima-alueesta on tullut erittäin suosittu. Sen valtavat kallioaltaat suojaavat uimareita aalloilta, ja tarjolla on myös lastenallas, jossa on tasainen pohja, sekä pieni vesiputous. Altaiden yhteydessä on askelmat, kaiteet, auringonottoalue, suihkut ja pukuhuoneet. Lisäksi alue on vartioitu, ja siellä on viheralueita sekä pysäköintipaikkoja. Ihmekös tuo, että tälle La Palmalla sijaitsevalle upealle kohteelle myönnettiin vihreä Ecoplaya-sertifikaatti 2013.

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa suihkussa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
5
9
262
10045