Luonnon uima-altaat Punta Mujeresissa

Monipuoliset koko perheen uima-altaat Lanzarotella

Lanzaroten koillisosassa sijaitsevassa Punta Mujeresissa on useita erilaisia luonnon uima-altaita, jotka levittäytyvät kahden kilometrin pituiselle matkalle. Altaista kaksi on suojassa avomereltä. Punta Mujeres onkin suorastaan käsite saarella monipuolisen tarjontansa ansiosta. Perinteisessä kalastajakylässä, jossa on viehättäviä valkoisia taloja, kaikenikäiset vieraat ja asukkaat voivat nauttia upeasta yhdistelmästä aurinkoa, vulkaanisia maisemia ja meren kauneutta. Vain askelmat ja auringonottoalueet ovat ihmisen muovaamia. Loppu on luonnon omaa kädenjälkeä, unohtamatta pientä ripausta suolaa.

Rentoudu luonnon uima-altaassa ja tutustu kiehtoviin paikkoihin

Tähän luonnolliseen vesipuistoon kannattaa tulla pidemmäksi aikaa, jotta ehdit tutustumaan kunnolla sen altaisiin sekä meren suuhun ja pieniin niemekkeihin. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin virkistäytyä perinteisessä baarissa, jonka vieressä on alueen suosituimpiin kuuluva allas. Lomatunnelmaa kohottavat entisestään erittäin suositut matkailukeskukset, jotka sijaitsevat altaiden lähellä; Jameos del Aguassa ja La Cueve del los Verdesissä (vihreät luolat) riittää yllin kyllin tekemistä. Monet ravintolat ja lasten leikkipaikat ovat niin ikään lyhyen matkan päässä.

Environment
Kaupunki
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
3
9
262
10045