Charco de Isla Cangrejo

Täydellinen uimapaikka perheille

Luonnonallas, joka sijaitsee kauniilla paikalla Santiago del Teiden rannikolla Isla Cangrejon taajamassa. Aalloilta suojaavan betoniseinän ansiosta allas tarjoaa rauhallisen uimapaikan perheille ja auringonottoon huikeassa ympäristössä. Lähiympäristössä kävely ja aaltojen iskeytyminen merestä nouseviin kiviin tarjoavat näkymän, jota ei kannata jättää väliin. Auringonlaskut ovat taianomaisia. Liikkumisen helpottamista varten paikalta löytyy portaat, mutta on oltava erittäin varovainen nousuveden ja voimakkaiden aaltojen aikana."

Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045