Charco de la Araña

Luonnonallas, joka ilmestyy laskuveden aikaan

Jos etsii paikkaa, jossa voi olla yhteydessä luontoon, kannattaa tutustua Charco de la Araña -luonnonaltaaseen. Se on luonnonallas, joka ilmestyy laskuveden ja katoaa nousuveden aikaan. Allas on ihanteellinen kirkkaaseen veteen pulahtamiseen ja varsinkin snorklaukseen. Se sijaitsee samannimisen rannan vieressä lähellä kunnallisten uima-altaiden turistikeskusta. Sen ympäristö on erittäin miellyttävä ja alueella oleva kävelykatu houkuttelee urheilemaan meren rannalla. Täällä voi nauttia Acantilados de La Culata -kalliorinteen maisemasta merilintujen liidellessä aaltojen yllä. Lisäksi kävelykadulla on vaikuttava aito evävalaan (Baleanoptera borealis borealis) luuranko. Veistos on kunnianosoitus valaille ja kuvastaa ihmisen ja meren välistä kunnioitusta.

Parking
Showers
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045