Charco de La Laja

Tuliperäinen allas kaikenikäisille San Juan de la Ramblassa

Atlantin valtameren intensiivinen sini vaihtuu vivahteikkaaksi väripaletiksi Pohjois-Teneriffalla sijaitsevan San Juan de la Ramblan pääuima-alueella. La Lajan kallioallas näkyy samannimisestä näkötornista, ja se kannattaa kuvata eri kuvakulmista. Tuliperäiset kalliot suojaavat allasta kovalta aallokolta, ja rauhaisa kristallinkirkas vesi kutsuu pulahtamaan ja rentoutumaan.

Luonnonkylpylä ravintoloiden ja historiallisten kohteiden läheisyydessä

Tämä luonnonkylpylä on kuin jalokivi kanarialaisessa kruunussa. Se sijaitsee Teneriffan viehättävimpiin kuuluvan kylän historiallisessa keskustassa, ja se tulee yllättäen vastaan vilkkaalla kyläkadulla. Lisäksi kylässä on alueen paras ilmasto. Erittäin helppopääsyisen La Lajan altaan yhteydessä on auringonottoalue, ja lähellä on kolme baaria sekä ravintoloita. Täällä voit rentoutua upeassa luonnonkylpylässä, jonka altaat ovat syntyneet laavavirtausten tuloksena ja joka saa vetensä Atlantin valtamerestä.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045