Charco del Cumplido

Rauhalliset vedet ja pääsyä helpottava ramppi

"Paikka on nimeltään La Caleta de Interián, se sijaitsee Los Silos -kunnan rannikolla ja on saanut nimensä pitkänomaisesta muodostaan. Täällä voi nauttia rauhallisesta uinnista. Paikalle pääsyä helpottaa kuuluisien La Caletan suolakenttien vieressä oleva ramppi. Suolakentät ovat perheen omistuksessa oleva liiketoimi, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Optimaalinen aika uimiseen on nousuveden aikana. Syvin kohta ei ylitä kahta metriä. Cumplidon lähellä sijaitsevat Las Damas ja El Romancito -altaat, jotka sopivat uimiseen myös laskuveden aikana täydellisissä meriolosuhteissa."

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045