Charco del Viento

Neljä luonnonallasta kaikenikäisille uimareille

Jos upea päivä merkitsee sinulle tutustumista historiallisiin laavavirtoihin sekä niiden muodostamiin merellisiin luonnonaltaisiin, olet löytänyt etsimäsi: täällä luonnonaltaita on yhteensä neljä. Charco del Viento on La Guanchan suosituin uimapaikka, ja se on myös Pohjois-Teneriffan tunnetuimpia ja helppopääsyisimpiä uimapaikkoja. Tällä kauniilla luonnonvärien kyllästämällä alueella voi välillä tuntea meren voiman, mutta sen eri osista löytyy turvallisia uima-alueita sekä hiekka- ja kallioalueita, jotka sopivat erinomaisesti auringonottoon.

Rentoudu vedessä ja nauti näkymistä Teidelle ja banaaniviljelmille

Tämä luonnonallasalue eroaa monista muista Kanariansaarten luonnonallasalueista siten, että sinne kulkeminen on melko helppoa. Aja asfalttitietä pitkin Icod de los Vinosin kuntaan, ja jatka sitten matkaa altaille, jotka on merkitty. Matkalla ajat myös banaaniviljelmien halki, jotka ovat alueelle tyypillisiä. Perillä voit pysäköidä suurelle pysäköintialueelle ja kulkea portaat alas näille neljälle luonnonihmeelle. Takanasi kohoaa upea Teide-tulivuori.

Parking
Solarium
Kids zone
Sin vigilancia
Localidad
La Guancha

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045