Charco Los Chochos

Kaunis suolaisen veden allas

"Tätä Los Silos -kunnan taianomaista kolkkaa ei voi jättää väliin. Tulivuorenpurkaukset ovat luoneet oikukkaita muotoja, joista syntyy kaunis suolavesiallas, jossa voi uida ja nauttia aivan erityisestä ympäristöstä. La Araña -altaan vieressä sijaitsevan Los Chochos -altaan syvyys on jopa noin kaksi metriä, ja altaaseen pääsyä helpottaa kaiteellinen kiviportaikko. Allas sopii lapsiperheille ja siinä voi uida ympäri vuoden, jos meriolosuhteet sen sallivat. Kirkkaina päivinä altaalle näkyvät La Culatan kalliot ja El Teiden vuori. Allas on saanut nimensä vanhasta talonpoikien tavasta; tällä paikalla heillä oli tapana liuottaa saarelle tyypillisiä palkokasveja (chocho) suolavedessä poistaakseen niistä niiden kitkeryys."

Parking
Solarium
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045