Charcos junto a la plaza de Puerto Santiago y las Bajas

Huikeita auringonlaskuja

"Tämän pienen aallokolta suojassa olevan lahden ovat muodostaneet eriskummallisen muotoiset laavavirrat saavuttaessaan meren. Laskuveden aikaan tämä on kirkasvetinen idyllinen paikka pulahtaa kauniiden tulivuoren muodostumien keskelle. Allas sijaitsee Puerto Santiagon rannikolla, Santiago del Teiden alueella, Barceló -hotellin takana, ja siellä on portaat, jotka helpottavat altaalle pääsyä. Täällä voi nauttia mukavasta kävelystä pitkin rannikkoa ja ihailla huikeita maisemia ja auringonlaskuja. Voimakkaiden aaltojen ja nousuveden aikana on oltava hyvin varovainen."

Environment
Kaupunki
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045