Piscina natural Jover

Pääsy liikuntarajoitteisille

"Tällä Tejinan kylässä sijaitsevalla luonnonaltaalla kannattaa käydä. Saapuessaan huomaa, että paikka on idyllinen ja erittäin rauhallinen. Täällä voi nauttia näkymistä saaren pohjoisrannikolle. Tämä Tejinan kylän rannalla San Cristóbal de La Laguna -alueella sijaitseva luonnonallas on sopiva liikuntarajoitteisille. Lisäksi täällä voi ottaa virkistävän suihkun raikkaassa vedessä, joka virtaa suoraan vuorelta vuosien mittaan kallioon muokkautuneita luonnonkanavia pitkin."

Is accessible
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045