Piscinas de Bajamar

Kolme luonnonallasta rannalla, jolla on kaikki tarvittavat palvelut

Koillis-Teneriffalla sijaitsevat Bajamarin luonnonaltaat miellyttävät aisteja avomeren tyrskyistä huolimatta. Tässä lomakohteessa on kaksi suurta allasta, yksi pieni lastenallas sekä ranta, jolla on kullankeltaista hiekkaa ja joka on suojassa mereltä. Lisäksi lähellä on runsaasti palveluja. Vieraiden kannattaa myös tutustua La Lagunan kauniiseen historialliseen keskustaan, joka on luokiteltu UNESCON maailmanperintökohteeksi.

Turvallinen luonnonvesipuisto lukuisten ravintoloiden läheisyydessä

Bajamar luokitellaan tätä nykyä luonnollisten ja perheystävällisten vesipuistojen parhaimmistoon. Hengenpelastajien läsnäolo luo turvallisuudentuntua, ja kaikki tilat ovat kauttaaltaan hyvin hoidettuja, hiekka puhdasta ja allasvesi kirkasta. Rannalla oleva viehättävä majakka lisää merihenkistä tunnelmaa entisestään. Voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä, shoppailla ja syödä hyvin. Erilaiset kaupat ja ravintolat ovat lyhyen matkan päässä, ja altaiden läheltä löydät myös tilavan pysäköintialueen. Jos satut paikalle päivänä, jolloin merellä tyrskyää ja aallot ovat korkeita, kannattaa ottaa kamera esiin, sillä saat kotiinviemisiksi upeita kuvia. Tällaisina upeina hetkinä saari on parhaimmillaan.

Environment
Kaupunki
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa suihkussa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045