Piscinas naturales de Mesa del Mar

Luonnonaltaat ovat suosittuja

Tämä on täydellinen paikka ottaa aurinkoa ja nauttia uinnista tyynessä suolavedessä. Nämä Tacoronten rannikolla sijaitsevat luonnonaltaat ovat erittäin suosittuja paikallisten asukkaiden keskuudessa. He käyvät niillä erityisesti kesäkuukausina. Tässä pienessä vierailukohteessa on kaksi allasta, joista toinen täyttyy vain kesäkuukausina ja toinen on käytettävissä ympäri vuoden. Alue on helposti saavutettavissa ja siellä voi pysäköidä, mutta vuorelta laskeutuvalla mutkikkaalla tiellä on oltava varovainen."

Environment
Kaupunki
Showers
Solarium
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045