Las Playasin luonnonmonumentti

Yllättävä maisema El Hierron kaakkoisosassa

Las Playasin luonnonmonumentti suojaa yhtä El Hierron yllättävimmistä maisemista: Kanariansaarten nuorimman saaren osaan vaikuttaneiden massiivisten maanvyörymien jättämiä valtavia jälkiä kaakkoisrannikolla. Tuloksena on valtava, merelle päin oleva amfiteatteri, joka on yhdeksän kilometriä pitkä ja yli 1 000 metriä korkea ja joka kiehtoo kävijöitä luoden salaisen ja rauhallisen tilan. Kaukana kaupungeista ja kylistä sijaitseva paikka on ihanteellinen erittäin rauhallisen loman viettoon.

Näkymät Bonanzan kalliolle ja Parador Nacional de Turismolle

Näkymät tähän puoliympyrän muotoiseen laaksoon ovat uskomattomat sekä huipulla sijaitsevilta Las Playasin ja Isoran näköalapaikoilta että alhaalla olevilta pikkukivirannoilta, joiden mukaan paikka on nimetty. Laaksoon päin suuntautuneena merestä nousee kuuluisa Bonanzan kallio, joka on mielikuvia herättävän muotoinen tuliperäisen kiven paljastuma ja nykyään saaren luonnollinen symboli. Merenpinnan tasolla sijaitsee yksi Espanjan valtion ylläpitämistä, ylellisistä Parador Nacional -hotelleista. Laakso on hyvin rauhallinen, vaikka se sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä saaren pääsatamasta La Estacasta.

Korkeus
285 m
Flora interest
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
7
10
262
10045