Lobosin saari

Matkusta veneellä merileijonien saarelle

Päiväretki Lobosin saarelle takaa rauhan, kristallinkirkkaat vedet ja uskomattoman kauniit tulivuorimaisemat. Tämä pieni saari on saanut nimensä sen rannikolla vielä hiljattain eläneistä merileijonista ja hylkeistä. Se ei tarjoa kovin paljon tekemistä – saari on 4,5 km²:n suuruinen, 127 metriä korkea eikä sillä ole yhtään tietä. Saari sijaitsee vain 15 minuutin venematkan päässä Fuerteventuran pohjoisimmasta osasta, ja se on julistettu luonnonpuistoksi arvokkaan maisemansa sekä luonnollisen eläimistönsä ja kasvistonsa ansiosta.

Snorklausta ja patikointia Lobosin saarella

Tälle vulkaanisen kiven ja valkoisen hiekan saarelle pääsee lautalla Corralejon satamasta Fuerteventuralla. Veneestä näet uskomattoman kirkkaan turkoosin veden, joka sopii täydellisesti snorklaukseen. Voit myös helposti kuvitella pienessä Puertito de Lobosissa tarjottavan tuoreen kalan laadun. Valittavana on useita kävelyreittejä, jotka johtavat La Montañan kraatterin täydelliselle tulivuoren keilalle, suojaisalle La Caleran rannalle sekä Lobosin tunnuskuvalliselle majakalle.

Korkeus
25 m
Flora interest
Catering
Parking
Trekking routes
Recreation areas
Wildlife interest
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
4
10
262
10045