Tindayan pyhä vuori

Fuerteventuran pyhä, maaginen vuori
Tindaya-vuori sijaitsee Fuerteventuran koillisosassa lähellä La Olivaa. Fuerteventuran alkuperäisasukkaat pitivät Tindayaa pyhänä vuorena, jolla on maagisia ominaisuuksia. Tämä käy ilmi vuoren juurella olevista yli 300 jalanmuotoisesta kaiverruksesta, joilla on suuri arkeologinen arvo. Tämä syrjäinen, 400 metriä korkea ja ajan muovaama vuori erottuu Fuerteventuran tyypillisesti kuivasta ja tasaisesta maisemasta.
Polkuja ja salaperäisiä maisemia Tindayalla
Tindayan lounaispuolen harjalla on polku, jota pitkin kulkemalla kävijät pääsevät lähelle vuorta ja voivat nähdä sen kauniit värit paremmin. Tätä pyhää vuorta kiertävä maisema on täynnä rauhaa ja salaperäisyyttä. Vuoren juurella sen eteläpuolella on pieni kylä, jossa on kauppoja ja ravintoloita.
Trekking routes
Localidad
La Oliva

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
4
10
262
10045