Guayadequen laakson luonnonmonumentti

Luolatalot vaikuttavassa laaksossa Gran Canarialla

Guayadeque on luonnon ja perinteisen elämän tyyssija Gran Canarialla. Gran Canarian eteläosassa sijaitseva 15 kilometrin pituinen laakso hämmästyttää kävijöitä villillä maisemallaan, jyrkillä rinteillään, mutkaisilla poluillaan ja ainutlaatuisella kasvillisuudellaan. Tunnetta haavemaailmasta vahvistavat laakson kuuluisat luolakodit, jotka on rakennettu laavakiven luonnollisiin luoliin. Monet niistä toimivat nykyään maaseutumajoituksena tai ravintolana.

Päiväretki lähellä Maspalomasia

Tämä upea laakso on täydellinen päiväretki Maspalomasin kaltaisista lomakeskuksista, koska se on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Ensin saavut vierailijakeskukseen, jossa kerrotaan alkuperäisasukkaiden tavoista. Sen jälkeen tie nousee kohti kappelia ja useita ravintoloita, jotka on louhittu kallioon. Ylempänä, jossa tie päättyy, on seitsemän kilometrin pituinen polku Los Martelesin tulivuoren kalderalle.

Korkeus
279 m
Flora interest
Catering
Perfoming center
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Ingenio y Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
10
262
10045