Las Niñasin tekojärvi

Vietä päivä tekojärven rannalla Gran Canarialla

Las Niñasin tekojärvi on loistava paikka kaikille, jotka haluavat viettää päivän luonnon ympäröimänä Gran Canarian keskiosassa. Tämä tekojärvi on mäntymetsien ympäröimä, ja siellä on suuri virkistysalue, jolla on pöytiä, grillauspaikkoja, wc:t ja pysäköintialue. Alueella on myös leirintäalue. Alueella on useita retkeilyreittejä, joilla voit tutustua tekojärveen ja sitä ympäröivään alueeseen.

Traagisen legendan tapahtumapaikka

Las Niñasin tekojärvi on legendojen ja mysteerien verhoama. Lähellä olevan 400-vuotiaan männyn sanotaan todistaneen naisen kuolemista liekkeihin. Nykyisin puu, joka on säästynyt useilta metsäpaloilta, seisoo siluettina leirintäaluetta vastapäätä.

Korkeus
260 m
Flora interest
Catering
Parking
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
10
262
10045