Barranco de Las Angustias -rotko

Ihanteellinen luontoympäristö patikointiin

Barranco de Las Angustiasin suojelumaisema ulottuu La Palman neljään kuntaan: El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane ja Tazacorte. Tämä ainutlaatuinen luontoalue arvokkaine maisemineen rajoittuu Caldera de Taburienten kansallispuistoon. Rotko alkaa Dos Aguas – nimiseltä alueelta, jossa yhtyvät Calderan kansallispuiston jatkuvasti virtaavat purot. Paikka on ihanteellinen patikoinnin harrastamiseen ainutlaatuisuutensa ja kauneutensa ansiosta. Patikointireitin varrella vierailijat voivat käydä tutustumassa Santuario de Nuestra Señora de Las Angustias – kappeliin, joka on saarella suuressa suosiossa.

Värien vesiputouksen lumo

Barranco de Las Angustias lumoaa kaikki kävijänsä. Sen äkkijyrkät maisemat tekevät siitä yhden Kanariansaarten parhaista paikoista extreme-urheilulajien harrastamiseen, mutta se sopii erinomaisesti myös patikointiin. Tämän ainutlaatuisen luontoalueen tyypillisiä piirteitä ovat sen vaikuttavat jyrkät ja kasvillisuuden peittämät rinteet, sekä rehevien Kanariansaarten kotoperäisten kanarianmäntymetsiköiden kauniit maisemat. Jyrkänteiden maisemissa kulkija saa palkinnokseen ihailla kuuluisaa värien vesiputousta. Patikointiretkelle suositellaan mukaan vettä ja eväitä, sekä asianmukaisia jalkineita.

Flora interest
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane, Tazacorte.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
10
262
10045