Cumbre Viejan kansallispuisto

Vaikuttava, geologisesti tärkeä maisema

Cumbre Viejan kansallispuisto ulottuu La Palman keskiosasta eteläosaan. Siellä on näkyvissä vanhimpia, esihistoriallisia laavavirtoja sekä myös uusia laavavirtoja, mukaan lukien Teneguían tulivuoren purkaus vuonna 1971. Joillain Cumbre Viejan kansallispuiston tulivuorilla on erilaisia suojeltuja kasvi- ja eläinlajeja. Suuren osan puistosta peittävät männyt sopivat hyvin yhteen tuliperäisen maan tumman värin kanssa ja luovat upean maiseman.

Kävele La Palman tulivuorten kupeessa

Paras tapa ymmärtää La Palman vulkaanista toimintaa ja tutustua Cumbre Viejan kansallispuistoon on puiston läpi pohjoisesta etelään kulkevalla kävelyreitillä. Tämä tunnetaan "vulkaanisena reittinä", ja se kulkee kaikkien tärkeiden tulivuorten keilojen ohi. Reitti tarjoaa myös ainutlaatuiset näkymät La Palmalle, Teneriffalle ja La Gomeralle.

Korkeus
260 m
Flora interest
Catering
Parking
Perfoming center
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Breña Alta, Breña Baja, Villa de Mazo, El Paso, Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
10
262
10045