Corona Forestalin kuumaisema

Hämmästyttävä vulkaaninen alue Etelä-Teneriffalla

Niiden, jotka vielä epäilevät luonnon olevan paras taiteilija, kannattaa vierailla tässä uskomattomien satunnaisten muotojen maisemassa piilossa Teneriffan eteläosan korkeimmilla rinteillä. Kuumaisema muodostuu lukuisista kartiomaisista, tyylitellyistä muodoista, jotka näyttävät aivan kuin hyvin modernilta katedraalilta. Tuhansien vuosien eroosio on kaivertanut rinteitä ja hienon tulivuoren tuhkan tuhansia beigen värisiä kerroksia. Tuloksena on upea näky, joka on kuin toisesta maailmasta – tästä juontuukin paikan nimi.

Patikkaretki Vilaflorista kuumaisemaan

Tänne piilotettuun paikkaan mäntyjen peittämillä rinteillä pääsee vain kävellen 13 kilometriä pitkää kävelyreittiä pitkin, jolla on keskitason vaikeusaste. Reitti alkaa Vilaforin vuoristokylästä. Reitti vie kanarianmäntymetsän läpi pitkin kivisiä polkuja, jotka ovat olleet käytössä vuosisatojen ajan. Selkeinä päivinä voit erottaa Las Cañadas del Teiden eteläreunan ja sen alapuolella saaren etelärinteen aina Atlantin valtamerelle saakka. Näkyvissä ovat myös viereisen Gran Canarian saaren vuoret, jotka näyttävät kelluvan vedessä.

Korkeus
1.364 m
Flora interest
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
1
10
262
10045