Parador de El Hierro

Pakopaikka maailmasta irtautumiseen El Hierrolla

Se on kaukana kaikesta, neitseellisessä paikassa, jossa tuliperäinen rannikko suoristuu. Parador de El Hierro sijaitsee saaren kaakkoisosassa. Se on paikka, jossa irtautua kaikesta ja unohtaa kaikki. Tämä pienehkö, tyypillinen kanarialainen rakennus sijaitsee meren rannalla, yhdeksän kilometrin päässä lähimmästä paikkakunnasta, La Estacan satamakaupunginosasta. Täällä kiireet unohtuvat, ja aika näyttää hidastuvan - paikka, jossa levätä.

Ui rauhallisissa vesissä Bonanza-kallion vieressä

Paras tapa tulla hotelliin on auto. Hotelli on tien päässä, kalliojyrkänteillä meren äärellä, näkymin Bonanza-kalliolle, joka on vertauskuva saarelaisille. Huone merelle antavalla terassilla takaa näköalat ja parador (valtionhotelli) -tavaramerkki mukavuudet. Haukkaa raitista ilmaa lähellä suurehkoa uima-allasta sijaitsevan sisäpihan virvoittavalla verannalla. Portaikko laskeutuu rannalle, jolla on kirkasvetisiä pikku poukamia, joissa voi uida kaikessa rauhassa.

Gym
Kids services
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Las Playas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
7
262
262
10045