Mahoh

Maalaistalo Fuerteventuran pohjoisosassa
Kun asiat tehdään huolellisesti ja omistautuneesti, tuloksia on aitoja paikkoja kuten Mahoh, entistetty maalaistalo, jossa kiven karuus ja puun lämpö sopivat täydellisesti Fuerteventuran karuun ja selkeään maisemaan. Tämän saaren pohjoisosassa sijaitsevan hotellin maalaismainen viehätys on yhtä kiistämätön kuin komeiden auringonlaskujen, joita voi nähdä ympäristön vuoria koristavista myllyistä. Täällä ei ole vastaanottoa käytössä, mutta on hevosia, kasvimaita ja rauhaa.
Ravintolassa tyypillisiä kanarialaisia ruokalajeja
Piha, jossa on kaktusten täplittämiä puutarhoja tuliperäisestä hiekasta - täydellisiä tähtien katseluun yöllä, ympäröi rakennuksia. Kaikista yhdeksästä yksinkertaisesta huoneesta voi ihailla viehättävää palmulehtoa. Mahoh tarjoaa paljon: hevostallin, upean puutarhan, houkuttelevan uima-altaan ja jopa kirjaston. Muutaman askeleen päässä on sen erinomainen ravintola, jonka kanarialaiset ruokalajit, kuten karitsa, on valmistettu huolella, ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaikkein paras: El Cotillon upeat hiekkarannat.
Airport distance
32 km
Environment
Maaseutukohde
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Villaverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
4
10
262
262
10045