Cortijo San Ignacio Golf

Andalusian innoittama hotelli Teldessä
Lomalla nautiskellen jääkahvia suurten palmujen ja muiden puiden ympäröimän uima-altaan äärellä, tarvitsematta katsoa kelloa, hotelliksi muunnetussa entisessä jesuiittaluostarissa Teldessä, Gran Canarian itäosassa. Pääjulkisivussa on kanarialaisia ja takajulkisivussa andalusialaisia piirteitä. Tämä esteettinen sekoitus toimii suurenmoisesti. Cortijo San Ignacio Golf on jokaisen golfaajan unelma: tämä ihanteellinen keidas eristäytyä ulkomaailmasta on 18-reikäisen golfkentän vieressä.
Kasvillisuuden ympäröimä uima-allas verannalla ja aulabaarilla
Jokainen tämän hotellin yksityiskohta viehättää, ja yhdessä ne luovat ihanteellisen ympäristön, jossa vain ottaa aurinkoa luonnon ympäröimällä satumaisella uima-altaalla, jolla on veranta ja aulabaari. Tämä maatalo houkuttelee myös rentoutumaan valtavan puun varjossa kanarialaishenkisellä keskisellä sisäpihalla, jolla on puinen parvekeryhmä ja suihkulähde. Ja jos etsit vielä rauhaisampaa, parasta on majoittua mökkiin: neljä huonetta kaukana vastaanotosta, paljon valoa ja aikakauden kalustus.
Airport distance
12.4 km
Environment
Maaseutukohde
Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045